Медицински Център Асклепий

България, София, ул. Ами Буе 54

5 10

За Медицински Център Асклепий

Отстъпки и промоции с Infinitum в Медицински Център Асклепий.
1. В медицинският център можете да направите консултация и да получите информация относно естетичната и пластична хирургия на гърди, увеличаване, намаляване, повдигане на бюста и др.
Доктор Стоян Михайлов е един от доайените по Пластично-възстановителна и Естетична хирургия у нас с над 36 годишен опит. Собственик и Управител на Медицински център „АСКЛЕПИЙ“. Информация за професионалният му опит и прилаганите от него корекций за увеличаване,намаляване, повдигане и др. на бюста, както и други методи можете да научите и разберете, като си запишете час за лична консултация

2. Биорезонансна Диагностика и Терапия.
Бактериалните инфекции могат да се лекуват без антибиотици!

Ракът може да бъде победен!
Доказал го е д-р. Роял Реймънд Райф. През 1920 г.
Все повече хора търсят спасение в методите на „Неконвенционалната медицина“ към които спада и Биорезонансът. Всъщност това въздействие отдавна се използва във физиотерапията. За разлика от антибиотиците, които убиват всички живи бактерии по пътя си, Биорезонансът, чрез строго селектираната си честота, убива само патогенните (болестотворни) бактерии!
Заслужава си да изгледате клипа за откриването и потулването на това откритие. Става въпрос за доказано пред Американската Медицинска Асоциация физическо въздействие върху бактерии и вируси, включително върху тези предизвикващи рака!! Приятно гледане!

Естетичната хирургия не е каприз, а необходимост за тези които имат нужда от нея. Успешната корекция на проблема повишава самочувствието на пациентите и води до по-висока степен на реализация както в личния, така и в професионалния им живот.

В медицинският център се извършват следните процедури:

 1. Естетична и пластична хирургия на гърди, увеличаване, намаляване, повдигане на бюста и др.
 2. Естетична и пластична хирургия на глава, отопластика, блефалопластика, фейслифт
 3. Естетична и пластична хирургия на тяло и крайници

Използваме най-новите импланти.

Имплантите представляват силиконов еластомер (торбичка) изпълнена със силиконов гел или солена вода (серум). Затова те основно се делят на “Гелови” и “Серумни”. Опитите съдържимото на импланта да се земени със Соево масло (Швейцария) или Хидрогел (Германия) се оказаха неуспешни. Днес мнението на водещите специалисти по пластична хирургия от целия свят е, че за момента геловите импланти са най-добрите. Някои от по-популярните марки мамарни импланти са Eurosilicone(Франция), Mentor (САЩ), McGhan (Ирландия) и други. От няколко години на световния пазар (и у нас) се предлагат ново поколение импланти на фирмата Motiva (Коста Рика, http://motivaimplants.com/).
Според вида на обвивката имплантите биват гладки и грапави. Счита се, че грапавите са по-добри.
Според формата си имплантите биват кръгли и капковидни (анатомични).
Според височината имплантите се делят на ниски, средно високи, високи и много високи. При еднакъв обем, разликата във височината на имплантите с различен профил е в милиметри, като по-високите имат по-тясна основа. Колкото е по-тесен гръдния кош, респективно по-малък диаметъра на млечната жлеза, толкова по-тясна трябва да е основата на импланта и по-висок профилът му. Всички импланти са направени от един и същи материал – силиконов еластомер за обвивката и силиконов гел запълващ обема. Разликата между тях е в дебелината и еластичността на обвивката, грапавината на повърхността и плътността (твърдостта) на гела. По принцип капковидните имланти са с по плътен (кохезивен) гел, за запазване на типичната форма.

Обемът на импланта, неговия вид и произход се избират индивидуално от пациента и пластичния хирург по време на консултацията и подготовката за оперативна корекция. Твърдението че едни импланти са по-хубави от други и с по-голяма гаранция само по себе си е невярно. Всички съвременни мамарни импланти са достатъчно сигурни и гарантирани от производителя (http://eurosilicone.bg/patients/guarantee.html, http://eurosilicone.bg/uploads/files/Warranty_PDF_Eurosilicone_BG.pdf). Не трябва да се забравя, че с времето всеки продукт, включително и силикона, старее като материал и става по-податлив за увреда на целостта му.

С Infinitum ползвате отстъпки и промоции при нас.

тагове: Медицински Център Асклепий, здраве, здравен център, пластична хирургия, отстъпка

Потребителски ревюта

Отлично
Добро
Задоволително
Харесва ми
Не ми харесва
Средна оценка

0.0 базирано на 0 оценки

Подобни обекти

За връзка с Медицински Център Асклепий

ПОСЕЩЕНИЯ: 3866
ИЗПОЛЗВАНИ ОТСТЪПКИ:3

 • Адрес

  България, София, ул. Ами Буе 54

 • Телефон за връзка

  0888 512347

 • Уеб сайт

  http://dr-mihaylov.com

 • Социални мрежи

Къде се намираме

Работно време

 • Понеделник 09:00 - 17:00
 • Вторник 09:00 - 17:00
 • Сряда 09:00 - 17:00
 • Четвъртък 09:00 - 17:00
 • Петък 09:00 - 17:00
 • Събота Почивен ден
 • Неделя Почивен ден

Свали Безплатно INFINITUM за своя смартфон Android или IPhone

 • Отстъпки, намаления и промоции
 • Отстъпки в множество обекти
 • Отстъпки от всяка сметка
Всеки ден все повече обекти, в които да спестявате
Infinitum application - IOS store Infinitum application - Google Play

Отстъпки, Промоции и Намаления Infinitum.Bg © 2018 - 2021   Всички права запазени.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече