Ползите от Infinitum за бизнеса

Ползите от Infinitum за бизнеса

07 April 2019 в 10:55

Бъдете на 1-ва страница в GOOGLE и дайте нов старт на бизнеса си чрез партньорство с Infinitum.bg!

Ползите от Infinitum Club за бизнеса ви са:

 1. НАРАСТВАНЕ на Оборота и Печалбата (чрез платформата от портален сайт и безплатните мобилни приложения Infinitum ви представяме по най-атрактивния начин. Ние правим бизнеса Ви все по-разпознаваем и го утвърждаваме сред клиентите, които водим директно до вашите търговски обекти на базата на последните технологии)
 2. НАРАСТВАНЕ обема на новите Клиенти (Infinitum.bg Ви предоставя достъп до клиентите на всички свои търговски Партньори, които нарастват с всеки изминал ден и стават все повече и повече)
 3. УТВЪРЖДАВАНЕ на Лоялни клиенти (чрез Infinitum.bg имате възможност да създадете своя собствена смарт лоялна програма, с помощта, на която да задържите клиентите си и да ги превърнете в лоялни)
 4. ПО-ЧЕСТИ ПОСЕЩЕНИЯ на клиентите в търговския обект (предлаганите от Вас отстъпки, промоции и намаления - стимулират клиентите и посещенията в обектите ви стават по-чести)
 5.  ПО-ДОБРО опознаване на клиентите и създаване на дълготрайни взаимоотношения (клиентите са стимулирани да посещават редовно обектите Ви и използват услугите Ви)
 6. ПОДОБРЯВАНЕ на познаваемостта на продуктите (при редовното посещение на обектите ви, клиентите се запознават на място с предлаганите от вас продукти, което понижава разходите за промотиране и рекламата им)
 7. НАМАЛЯВА нуждата от ценови промоции (при редовна посещаемост на обекта Ви и възможностите за промотиране на продукти, услуги и happy hour драстично се понижава нуждата от допълнителни промоции в сайтове, печатна и друг вид реклама)
 8. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРО ПОЗИЦИОНИРАНЕ В GOOGLE!!! Ставайки партньор на Infinitum Club вие получавате изключително добро презентиране на бизнеса си по чудесен начин и уникално позициониране на първа страница в търсачката Google.com!
  Примери:
  "отстъпки" - кликни на линка и виж
  "строителство отстъпки" - кликни на линка и виж
  "ключарско ателие отстъпки" - кликни на линка и виж

И много др.

Вижте кои са най-търсените думи в GOOGE!

Ние ще направим Бизнеса Ви по-печеливш!

Свържете се с нас за повече информация:

0877 08 7000

 

 

Свали Безплатно INFINITUM за своя смартфон Android или IPhone

 • Отстъпки, намаления и промоции
 • Отстъпки в множество обекти
 • Отстъпки от всяка сметка
Всеки ден все повече обекти, в които да спестявате
Infinitum application - IOS store Infinitum application - Google Play

Отстъпки, Промоции и Намаления Infinitum.Bg © 2018 - 2021   Всички права запазени.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече